رسانه هاي زنجيره اي که سعي مي کنند خود را داعيه دار مقابله با فساد معرفي کنند تا جايي به موضوع دکل نفتي پرداختند که گمان مي کردند متهم گم شدن اين دکل ها در دولت دهم بوده است اما هنگامي که پاي آقازاده وزير اصلاحات به ميان آمد ديگر پيگيري موضوع دکل را متوقف کردند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ در اواسط سال 93 يک مقام آگاه در وزارت نفت اعلام کرد که عليرغم گذشت يک سال از پرداخت کل بهاي ۸۷ ميليون دلاري يک دستگاه دکل حفاري نفتي از سوي يک شرکت ايراني به يک فروشنده خارجي، هنوز خبري از اين دکل نيست و دو نهاد نظارتي احتمال وقوع فساد در اين پرونده را بررسي ميکنند.
بعد از تشکيل پرونده تحقيق و تفحص از عملکرد شرکت تأسيسات دريايي از سوي کميسيون انرژي در مجلس شوراي اسلامي، مشخص شد دکل ديگري هم سالها پيش خريداري شده اما به دليل مشکلات متعدد سالهاست که در بندر شارجه مانده و اساسا در کشور مورد استفاده قرار نگرفته است.
در همين راستا، تخلفات احتمالي مطرح شده از سوي نمايندگان از ابتداي تشکيل شرکت تاسيسات دريايي تا کنون به خصوص در دولتهاي هشتم، نهم و دهم رخ دادهاند، اما نکته جالب اينجا است که رسانههاي جريان سياسي خاص در آن زمان يعني 9 يا 10 ماه پيش تمايلي به انعکاس اين اخبار نشان ندادند و در عين حال، به طور کلي از تخلفات مربوط به قبل از دولتهاي نهم و دهم چشم پوشيدند. چنانکه امروز هم از نقش پسر يکي از وزراي مشهور دوره اصلاحات در دلالي دکلهاي نفتي و از جمله دکل اخير سخني نميگويند.
خبرها حاکي از آن بود که دکل فورچونا (که به نام شرکت فروشنده يعني «دين» نيز مشهور شده است) در حال حاضر به شرکت ديگري فروخته شده و در حال حفاري است اما دکل گلوبال پرل که در زمان مدير منصوب زنگنه و نزديک به يکي از خانوادههاي بسيار قدرتمند ايران خريداري شد به حدي در طوفان کاترينا آسيب ديده بود که اساسا بازسازي و استفاده از آن امکانپذير نشده است.
جنجال ها بر سر اين دکل ها به روزنامه ها کشيده شده است و هر کدام به تناسب و فراخور سمت و سوي سياسي خود اين موضوع را مطرح مي کنند، اما آنچه که در اين ميان نبايد ناديده گرفته شود محاکمه متخلفان در اين موضوع است.
برخي از سايت ها و رسانه هاي زنجيره اي که در ابتدا گمان مي کردند دکل هاي گم شده در دولت نهم و دهم گم شده است، با مانور بر روي اين موضوع سعي کردند اين موضوع را نيز به جنجالي براي تخريب دولت دهم تبديل کنند.
با ادامه ماجرا و روشن شدن ابعاد اين موضوع رسانه هاي زنجيره اي با سکوت درباره دکل هاي گم شده از کنار آن گذشتند؛ اين در حالي بود که ماجراي دکل نفتي تا مدت ها به صدر اخبار رسانه هاي زنجيرهاي و اصلاح طلب تبديل شده بود.
نکته جالب توجه در اين رسانه ها اين است که اين رسانه ها با گذشت يک هفته بعد از بازداشت فرزند مهاجراني در اين رابطه تا کنون خبر يا واکنشي از اين موضوع منتشر نکرده اند.
اين در حالي بود که در ماجراي مرتضوي و رحيمي اين رسانه ها بيش از دو ماه متوالي تيترها و اخبار خود را به اين موع اختصاص داده بودند و آن را نمونه اي از فساد دولت دهم مي دانستند.
بايد اين سوال را از رسانه هاي زنجيره اي پرسيد که چرا درباره فساد به اين بزرگي در دولت اصلاحات مسير سکوت را در پيش گرفته اند؟
رسانه هاي زنجيره اي که سعي مي کنند خود را داعيه دار مقابله با فساد معرفي کنند تا جايي به موضوع دکل نفتي پرداختند که گمان مي کردند متهم گم شدن اين دکل ها در دولت دهم بوده است اما هنگامي که پاي آقازاده وزير اصلاحات به ميان آمد ديگر پيگيري موضوع دکل را متوقف کردند.